Διάλεξε seance

Υπάρχουν δύο διαθέσιμες Seance. “Το όνειρο της Άννας” και “Τζακ ο Αντεροβγάλτης”.

Στην περίπτωση της Άννας θα επικοινωνήσουμε μαζί της. Η Άννα κρύβει ένα μυστικό μετά από αιώνες και εσείς θα πρέπει να το ανακαλύψετε.

Για να γίνει η επικοινωνία χρειάζετε απλά να συγκεντρωθούμε, αλλά για να μάθουμε τις πληροφορίες που θέλουμε οι συνθήκες περιπλέκονται. Ίσως χρειαστεί μία Dark Seance, όπου αν δεν νιώθεις άνετα υπο το φως των κεριών, μέσα στο απόλυτο σκοτάδι ίσως και να μην αντέξεις μέχρι το τέλος.

Βεβαία ένα μέλος της ομάδας σου, ίσως εσύ ο ίδιος,  θα επομισθεί ένα επιπλέον βάρος, έναν ρόλο που με τις συνθήκες που αναφέραμε γίνεται πιο δύσκολος απ’ ό,τι ακούγεται, Πρέπει να παίξει τον ρόλο του μέντιουμ! Πρέπει για να μάθεις εσύ και η ομάδα σου το μυστικό που κρύβει ακόμα και σήμερα η Άννα ένας από σας να δει μία εικόνα μπροστά του που έζησε η ίδια η Άννα.

Στην περίπτωση του Τζακ υπάρχει ακόμα μία δυσκολία.

Σαν ομάδα καλείστε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να λύσετε ένα μυστήριο που κανένας δεν το έχει λύσει μέχρι σήμερα. Πρέπει να καλέσουμε ένα θύμα του Τζακ ώστε να μας αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του. Να μάθουμε την ταυτότητα ενός serial killer που έμεινε στην ιστορία. Ίσως όμως ο ίδιος μέσα από την κόλαση να προσπαθήσει να επέμβει.

Είσαι έτοιμος να τον συναντήσεις;

Jack the Ripper

anna's dream

Κλείσε τώρα το δωμάτιο που θες

Booking System powered by: EscapeAll