Τρόποι Πληρωμής

Στο seance.gr, προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές πληρωμής για να κάνουμε την εμπειρία σας όσο το δυνατόν πιο άνετη και βολική. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που σας ταιριάζει καλύτερα από τις παρακάτω επιλογές:

Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Δεχόμαστε όλες τις κύριες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Η πληρωμή με κάρτα γίνεται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας μας, διασφαλίζοντας την προστασία των προσωπικών και οικονομικών σας δεδομένων.

Πληρωμή μέσω Viva Wallet

Για την ευκολία σας, προσφέρουμε τη δυνατότητα πληρωμής μέσω της πλατφόρμας Viva Wallet. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας εύκολα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Viva.

Προκαταβολή και Πληρωμή στο Κατάστημα

Για τις κρατήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή προκαταβολής. Με αυτήν την επιλογή:

  • Καταβάλλετε μια προκαταβολή 10€ κατά την κράτηση μέσω του site μας.
  • Το υπόλοιπο ποσό πληρώνεται στο κατάστημά μας κατά την επίσκεψή σας.

Πλήρης Εξόφληση κατά την Κράτηση

Για την απόλυτη ευκολία σας, υπάρχει επίσης η δυνατότητα πλήρους εξόφλησης κατά την κράτηση μέσω του site μας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εξασφαλίσετε τη συνεδρία σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την πληρωμή στο κατάστημα.

Διασφάλιση Πληρωμών

Όλες οι συναλλαγές στο seance.gr προστατεύονται με προηγμένα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας. Χρησιμοποιούμε την τελευταία τεχνολογία κρυπτογράφησης για να προστατεύσουμε τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια της πληρωμής.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα σχετικά με τις πληρωμές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@seance.gr ή τηλεφωνικά στο 697 963 8403. Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το seance.gr για τις ανάγκες σας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε την εμπειρία σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και απρόσκοπτη.